Maatwerkadvies voor verduurzamen van woningen en bedrijfsgebouwen

Een maatwerkadvies geeft u inzicht in de stappen die u kunt nemen om uw woning of bedrijfsgebouw te verduurzamen.

Hoe werkt het.
Als basis stellen wij eerst een Energieprestatie label op. Dit label geeft inzicht in de huidige benodigde energie van uw woning of gebouw (energetische situatie). Met het Energieprestatie label als basis en uw specifieke wensen als leidraad werken wij energiebesparende maatregelen voor u uit en kunnen wij u een indicatie geven van de terugverdientijd van deze maatregelen. Hierbij houden we ook rekening met te gebruiken beschikbare subsidies.
Door de verduurzamingsmaatregelen uit te voeren bespaart u op uw energiekosten, verbetert u het binnenklimaat en comfort en levert u een positieve bijdrage aan het milieu.

Wat zijn de voordelen van een maatwerkadvies.
De kosten en opbrengsten van uw energiebesparingsmaatregelen worden voor u of de potentiele koper/huurder inzichtelijk gemaakt.
Onze adviseur bezoekt uw woning / bedrijfsgebouw, bespreekt uw wensen en stelt na de door hem zelf uitgevoerde opname een deskundig en duurzaam adviesrapport op.
Met het maatwerkadvies rapport kunt u, de potentiele koper en/of huurder zien welke mogelijkheden er nog zijn om te verduurzamen. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee.

Interesse? Klik hier en laat uw gegevens achter. Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op voor het bespreken van de mogelijkheden en de kosten.

Uitbreiding PV op plat dak