Over ABC E-Label

Per 1 januari 2021 is de wetgeving omtrent de Energieprestatie van woningen en bedrijfsgebouwen gewijzigd. De wijziging houd o.a. in dat er bij verkoop of verhuur een geldig Energie Prestatie Label van het object aanwezig moet zijn. Dit Label kan alleen afgegeven worden door geschoold en gecertificeerd personeel. Dit geld ook voor het geven van Duurzaamheid adviezen.

In de Regio Goeree Overflakkee , Voorne Putten, Hoeksche Waard en Schouwen Duivenland waren tot nu geen gecertificeerde adviseurs/bedrijven geregistreerd. ABC E-Label te Oude-Tonge heeft in samenwerking met Enerless Energiemanagement te Spijkenisse zijn certificering behaald waardoor wij nu de gekwalificeerde Energie Prestatie adviseur in uw regio zijn.

Voor het opstellen van een Energie Prestatie Label voor bestaande woningbouw en bestaande bedrijfsgebouwen of een maatwerkadvies bent u bij ABC E-label aan het juiste adres.

PV panelen op plat dak kantoorgebouw. Functioneel en uit het zicht.

Het inspireren en helpen van bewoners en ondernemers bij het creëren van een gezonde, duurzame en toekomstbestendige  woon en werkomgeving.

Windmolens op en rond Goeree-Overflakkee

Een betrouwbare partner in het adviseren en begeleiden van woningeigenaren en ondernemers bij het verduurzamen van hun woningen/panden. In begrijpbare taal, reële uitvoerbare energiebesparende adviezen en daarin van ABC tot Z begeleiden.